Direct naar inhoud

Sportmix

Vind u afwisseling in sporten leuk? Dan kunt u terecht bij de les sportmix van het Sportcentrum Libra R&A. U beoefent, meestal in teamverband, diverse sporten zoals: volleybal, basketbal, badminton en tafeltennis. Plezier in bewegen staat hierbij voorop. Het niveau van de deelnemers en uw wensen bepalen de inhoud van de lessen.

Voor wie?

Sportmix is geschikt voor iedereen die van sporten houdt. U kunt meedoen aan deze activiteit als u door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een reguliere vereniging. Hoewel onze prioriteit ligt bij mensen met een lichamelijke beperking, zijn mensen zonder beperking ook welkom. Rolstoelgebruikers kunnen zonder problemen deelnemen aan deze sportlessen.

Waar en wanneer?

U kunt zich zowel op locatie Blixembosch (Eindhoven) als locatie Leijpark (Tilburg) aansluiten bij een sportmixgroep. Sportmix is onderverdeeld in minder en beter belastbare groepen. De lessen worden gegeven in de sportzaal van het sportcentrum van Libra. U kunt op verschillende momenten in de week deelnemen aan de sportmix groepen. Wilt u weten op welk moment u bij ons kunt komen sporten?

Neem contact op met het secretariaat van het sportcentrum

Tarieven 2024 per kwartaal

(Let op: de duur van de activiteit betreft vaste tijden per activiteit en locatie, hierin kan niet gevarieerd worden)

1 uur

€ 110,20

45 minuten

€ 83,10

2 x 1 uur

€ 191,50

1 x 1 uur + 1 x 45 minuten

€ 164,55

2 x 45 minuten

€ 142,00

1 x 1 uur + 1 x 30 minuten

€ 142,00

3 x 1 uur

€ 256,20

De contributie bedraagt € 110,20 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Gratis proefles sportmix?