Fitness

Met fitness vergroot je jouw lichamelijke conditie en bouw je kracht en lenigheid op. Je traint altijd in een vaste groep waarbij plezier in bewegen voorop staat. De groepen hebben een open karakter. Dat wil zeggen dat er kinderen/jongeren met verschillende lichamelijke beperkingen of chronische aandoeningen deelnemen aan de groepen.

Is fitness iets voor jou?

Je kunt meedoen aan fitness als je tussen de 6 en 18 jaar bent en door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een ‘gewone’ sportschool. Hoewel we voorrang geven aan kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking of chronische aandoening, zijn je broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes ook welkom. Als je last hebt van overgewicht is dit programma erg geschikt. Ook in een rolstoel kun je zonder problemen deelnemen aan de fitnessgroepen.

Waar en wanneer?

Sporten in de fitnessgroepen voor jongeren en kinderen kan op locatie Blixembosch (Eindhoven). De lessen duren 60 minuten en worden op zaterdag gegeven in de fitnessruimte van het sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie. Wil je weten op welk moment je bij ons kunt komen fitnessen?

Op locatie Blixembosch mag je, als je het eerste jaar deelneemt via Fitkids, iedere week gratis een tweede keer sporten bij Praktijk voor Kinderfysiotherapie Eindhoven Noord.

Onze prijzen

1 uur € 88,80 per kwartaal
45 minuten € 67,05 per kwartaal
2 x 1 uur € 154,45 per kwartaal
1 x 1 uur + 1 x 45 minuten € 132,70 per kwartaal
2 x 45 minuten € 111,45 per kwartaal
1 x 1 uur + 1 x 30 minuten € 111,45 per kwartaal
3 x 1 uur € 206,70 per kwartaal


De contributie bedraagt € 88,80 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 67,05 per kwartaal.

Op locatie Blixembosch bestaat de mogelijkheid om via Fitkids het eerste jaar tegen een gereduceerd tarief deel te nemen, de contributie bedraagt dan € 150,- per jaar. Dit is afhankelijk van je zorgverzekeraar. Blijf je na een jaar bij ons sporten, dan bedraagt de contributie in het tweede jaar € 88,80 per kwartaal.

Gratis proefles fitness?