Direct naar inhoud

Sport en spel in het water

Bij deze activiteit gaat het om actief bewegen in het water. Naast conditionele oefeningen komen er ook allerlei vormen van sport en spel voorbij. Behalve dat het goed is voor je gezondheid, staat plezier in bewegen hierbij voorop.

Kun je meedoen?

Je kunt meedoen aan Sport & spel in het water als je tussen de 6 en 18 jaar bent en door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een ‘gewoon’ zwembad. Het is voor deze activiteit verplicht dat je jezelf kunt redden in het water, er gaat geen begeleider met je mee het water in. Hoewel we voorrang geven aan kinderen/jongeren met een lichamelijke beperking of chronische aandoening, zijn je broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes ook welkom. Als je last hebt van overgewicht is dit programma erg geschikt.

Waar en wanneer?

Het is op locatie Blixembosch (Eindhoven) mogelijk om deel te nemen aan de groep sport & spel in het water. De 60 minuten durende lessen worden op zaterdag gegeven in het zwembad van het Sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie. Wil je weten op welk moment je bij ons kunt komen deelnemen aan de groep Sport & spel in het water?

Neem dan contact op met het secretariaat van het sportcentrum

Tarieven 2024 per kwartaal

(Let op: de duur van de activiteit betreft vaste tijden per activiteit en locatie, hierin kan niet gevarieerd worden)

1 uur

€ 110,20

45 minuten

€ 83,10

2 x 1 uur

€ 191,50

1 x 1 uur + 1 x 45 minuten

€ 164,55

2 x 45 minuten

€ 142,00

1 x 1 uur + 1 x 30 minuten

€ 142,00

3 x 1 uur

€ 256,20

De contributie bedraagt € 110,20 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Gratis proefles sport en spel in het water?