Direct naar inhoud

Disclaimer

Alle op deze website aanwezige inhoud is door Libra Revalidatie & Audiologie met de grootst mogelijke zorg samengesteld. We aanvaarden echter geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde en aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Website

Wilt u gebruik maken van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dan kunt u een schriftelijk verzoek indienen via communicatie@libranet.nl. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maakt inbreuk op intellectuele rechten.

E-mail

Heeft u een e-mailbericht ontvangen van een e-mailadres eindigend op @libranet.nl dan is deze afkomstig van Libra Revalidatie & Audiologie.

De informatie verzonden met dit e-mail bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Indien u niet de beoogde geadresseerde bent, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons te melden (info@libranet.nl) en het origineel en eventuele kopieën te verwijderen. Denk aan het milieu voor u dit bericht print!

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. ("Google"). Google Analytics maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om het gebruik van de website te helpen analyseren. Wij hebben hiervoor een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken.

De informatie die wordt verzameld, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd en niet gedeeld met Google en anderen. Uw IP-adres wordt daarom geanonimiseerd meegegeven door het laatste octet van het IP-adres te maskeren. Ook hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten.

 

Door gebruik te maken van onze website stemt u in met deze disclaimer en geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.