MS-sportgroep

Ook mensen met de diagnose MS kunnen bij het Sportcentrum deelnemen aan aangepaste activiteiten. Als deelnemer aan de sportgroep beoefent u in de les een half uur fitness en een half uur sport in de zaal. Door middel van fitness vergroot u uw lichamelijke en geestelijke conditie. Ook bouwt u kracht en lenigheid op. Bij het sporten in de zaal beoefent u afwisselend verschillende takken van sport. Natuurlijk staat bij het sporten plezier in bewegen voorop.

Voor wie?

Heeft u de diagnose MS of een verwante aandoening, dan kan de sportgroep voor u geschikt zijn. Ook als u rolstoel gebonden bent, is het voor u mogelijk het aangepaste programma te volgen. De enige voorwaarde voor deelname is, dat u over zoveel energie beschikt, dat u gedurende een korte tijd actief kunt zijn.

Lestijden en –locatie MS-sportgroep

De MS-sportgroep vindt plaats op zaterdag van 10.15 u tot 11.15 u op locatie Blixembosch (Eindhoven). De lessen worden gegeven in de fitnessruimte en de grote sportzaal van locatie Blixembosch. Tijdens de 60 minuten durende les beoefent u een half uur fitness en een half uur sport in de zaal. Wilt u weten hoe het is om bij ons te komen sporten?

Kosten

De contributie bedraagt € 96,00 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast.

Gratis proefles MS sportgroep?