Direct naar inhoud

Racketsport

Tijdens deze lessen komen verschillende racketsporten aan bod zoals badminton, tafeltennis, tennis en dynamic tennis. Oefeningen voor de techniek worden afgewisseld met verschillende spelvormen. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau bewegen, hierdoor wordt het plezier in bewegen bevorderd.

Omdat u badminton met een licht racket speelt, is deze sport  gemakkelijk te beoefenen. Het is tevens een verbindende sport. Als u dubbelt, probeert u samen met uw badmintonpartner ervoor te zorgen dat de shuttle van de grond blijft.

Dynamic tennis is een racketsport die het midden houdt tussen tennis en tafeltennis. U kunt het spel gemakkelijk leren. Hierdoor beleeft u er al snel veel plezier aan. U speelt het spel op een badmintonveld met een speciaal ontwikkelde softbal. Daarbij gebruikt u een licht racket met korte greep en groot blad.

Voor wie?

U kunt meedoen aan deze activiteit als u door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een reguliere vereniging. Hoewel onze prioriteit ligt bij mensen met een lichamelijke beperking, is sporten voor partner of begeleider ook mogelijk. Wanneer u gebruik maakt van een rolstoel kunt u zonder problemen deelnemen aan deze activiteit.

Waar moet u zijn voor racketsport lessen?

Het is zowel op locatie Blixembosch (Eindhoven) als locatie Leijpark (Tilburg) mogelijk om bij ons te komen racketsporten. De 60 minuten durende lessen worden gegeven in de sportzaal van het sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie. U kunt op verschillende momenten in de week bij ons komen racketsporten. Wilt u weten op welk moment u bij ons kunt komen sporten?

Neem contact op met het secretariaat van het sportcentrum

Tarieven 2024 per kwartaal

(Let op: de duur van de activiteit betreft vaste tijden per activiteit en locatie, hierin kan niet gevarieerd worden)

1 uur

€ 110,20

45 minuten

€ 83,10

2 x 1 uur

€ 191,50

1 x 1 uur + 1 x 45 minuten

€ 164,55

2 x 45 minuten

€ 142,00

1 x 1 uur + 1 x 30 minuten

€ 142,00

3 x 1 uur

€ 256,20

De contributie bedraagt € 110,20 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Gratis proefles racketsport?