Contact

Het Audiologisch Centrum van Libra Revalidatie & Audiologie heeft locaties in Eindhoven, Tilburg en Breda voor zorg op het gebied van gehoor-, spraak- en taalproblemen.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden voor onderzoek bij Libra Revalidatie & Audiologie, stuur dan uw verwijzing naar ons op. Dit kan per post of via onderstaande contactformulier naar één van onze locaties.

Als verwijzer kunt u ook gebruikmaken van platform Zorgdomein. Libra Revalidatie & Audiologie is hierbij aangesloten.

Contactformulier

contactformulier

Wilt u meer algemene informatie over verwijzing naar Libra Revalidatie & Audiologie. Op de volgende pagina's leest u hoe een verwijzing in zijn werk gaat.

Algemene informatie

Heeft u een algemene vraag? Kijk dan eens op onze contactpagina's. Hier vindt u de contactgegevens van al onze locaties.

Algemene contactgegevens 

Bezoekersinformatie

U kunt bij Libra Audiologie locaties Tilburg en Breda terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur. Locatie Eindhoven is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten.

Komt u met de auto? U kunt bij onze locaties parkeren. Bij locatie Eindhoven en locatie Tilburg is het betaald parkeren. Bij locatie Breda is het parkeren gratis.
Bekijk de link hieronder voor meer informatie over het parkeren bij onze locaties. Let op dat u voldoende tijd rekent om op tijd op uw afspraak te zijn.

Onze locatieS