Direct naar inhoud

Contact

Het Audiologisch Centrum van Libra Revalidatie & Audiologie heeft locaties in Eindhoven, Tilburg en Breda voor zorg op het gebied van gehoor-, spraak- en taalproblemen.

Aanmelden

Als u zich wilt aanmelden voor onderzoek bij Libra Revalidatie & Audiologie, stuur dan uw verwijzing naar ons op. Dit kan per post of via onderstaande contactformulier naar één van onze locaties.

Als verwijzer kunt u ook gebruikmaken van platform Zorgdomein. Libra Revalidatie & Audiologie is hierbij aangesloten.

Contactformulier

Heeft u een vraag/opmerking? Vul onderstaand contactformulier in. Bent u al in behandeling of heeft u een medische vraag, dan verzoeken we u om rechtstreeks contact op te nemen met de locatie.

Contactformulier

Bezoekersinformatie

U kunt bij Libra Audiologie locaties Tilburg en Breda terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur. Locatie Eindhoven is open van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Op feestdagen zijn wij gesloten.

Komt u met de auto? U kunt bij onze locaties parkeren. Bij locatie Eindhoven en locatie Tilburg is het betaald parkeren. Bij locatie Breda is het parkeren gratis.
Bekijk de link hieronder voor meer informatie over het parkeren bij onze locaties. Let op dat u voldoende tijd rekent om op tijd op uw afspraak te zijn.

Onze locaties

Afzeggen van uw afspraak

Helaas gebeurt het regelmatig dat afspraken bij onze audiologische centra te laat worden afgezegd of dat iemand niet op de afspraak verschijnt. Het verzoek is om ons minimaal 48 uur van tevoren te laten weten indien u niet kunt komen. Als u niet verschijnt op de afspraak is het gevolg dat wij niet iemand anders kunnen helpen, terwijl we wel wachtlijsten hebben. Ook zit het team dan voor niets klaar. Goede audiologische zorg moet voor iedereen beschikbaar zijn. Daarom zetten we onze tijd graag zo goed mogelijk in voor iedereen.

Wanneer wij de afzegging niet op tijd ontvangen, kunnen we de gereserveerde tijd in rekening brengen.