Direct naar inhoud

Mijn Zorg Online

Uw leven heeft door omstandigheden om een nieuwe balans gevraagd en nu bent u in contact gekomen met Libra Revalidatie & Audiologie. Om u zo goed mogelijk bij te staan in deze periode, kunt u gebruik maken van Mijn Libra en Minddistrict. Dit zijn online zorgomgevingen die u bijstaan, voor, tijdens en na uw behandelperiode. Ook kunt u gebruik maken van PGO. De drie portalen geven u inzicht in uw gegevens, maar er zit ook verschil tussen. Op deze pagina leggen wij u uit hoe de portalen te gebruiken zijn en waar ze voor bedoeld zijn. Heeft u vragen? Helpdesk Digitale Zorg biedt cliënten van Libra ondersteuning bij digitale zorg.

Minddistrict

Minddistrict is een online zorgplatform met digitale mogelijkheden als: dagboek bijhouden, contact met uw behandelaar, modules volgen en videobellen. Om gebruik te maken van Minddistrict hebben we uw e-mailadres nodig. Geef uw e-mailadres onderaan deze pagina aan ons door.

MijnLibra

Rooster inzien en inzicht medisch dossier. Let op: MijnLibra is voor cliënten van revalidatie, vooralsnog is MijnLibra nog NIET beschikbaar voor cliënten van Audiologie. Klik op onderstaande knop voor meer informatie en inloggen.

PGO

Medische gegevens van verschillende zorgaanbieders bij elkaar.