Direct naar inhoud

Bewegen op muziek

In de lessen ‘bewegen op muziek’ komen verschillende dansen voorbij. Plezier in bewegen staat tijdens deze lessen voorop. Naast verschillende dansen komen er ook diverse muziekstijlen aan bod zoals top 40, salsa en hip-hop. Ook als u niet van springen houdt of pijn in uw gewrichten heeft, kunt u makkelijk meedoen. We houden hier uiteraard rekening mee. Iedereen kan op zijn/haar eigen tempo meedoen.

Voor wie?

De lessen ‘bewegen op muziek’ zijn gemakkelijk te volgen, hebben geen ingewikkelde danspasjes en zijn dus voor iedereen geschikt. U kunt meedoen aan deze activiteit als u door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een reguliere sportschool. Hoewel onze prioriteit ligt bij mensen met een lichamelijke beperking, is sporten voor partner of begeleider ook mogelijk.

Waar en wanneer bewegen op muziek?

Het is zowel op locatie Blixembosch (Eindhoven) als locatie Leijpark (Tilburg) mogelijk om bij ons te komen bewegen op muziek. De 60 minuten durende lessen worden gegeven in de sportzaal van het sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie. U kunt op verschillende momenten in de week deze lessen volgen. Wilt u weten op welk moment u bij ons kunt komen sporten?

Neem contact op met het secretariaat van het sportcentrum

Tarieven 2024 per kwartaal 

(Let op: de duur van de activiteit betreft vaste tijden per activiteit en locatie, hierin kan niet gevarieerd worden)

1 uur

€ 110,20

45 minuten

€ 83,10

2 x 1 uur

€ 191,50

1 x 1 uur + 1 x 45 minuten

€ 164,55

2 x 45 minuten

€ 142,00

1 x 1 uur + 1 x 30 minuten

€ 142,00

3 x 1 uur

€ 256,20

De contributie bedraagt € 110,20 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Gratis proefles bewegen op muziek?