Direct naar inhoud

Fitness

Bij het Sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie kunt u fitnessen. Door middel van fitness verbetert u zowel uw lichamelijke als geestelijke conditie. Daarnaast bouwt u kracht en lenigheid op. Natuurlijk staat daarbij het plezier in bewegen voorop. U traint altijd in een vaste groep. De meeste groepen hebben een open karakter: er nemen mensen met verschillende beperkingen/chronische aandoeningen deel.

Voor wie?

Als u door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een reguliere sportschool, is het Sportcentrum van Libra een uitstekende mogelijkheid voor u. Hoewel onze prioriteit ligt bij mensen met een lichamelijke beperking, is sporten voor partner of begeleider ook mogelijk. Wanneer u gebruik maakt van een rolstoel kunt u zonder problemen deelnemen aan deze activiteit.

Waar en wanneer deelnemen aan fitness?

Het is zowel op locatie Blixembosch (Eindhoven) als locatie Leijpark (Tilburg) mogelijk om bij ons te komen fitnessen. U kunt op verschillende dagen en tijden deelnemen aan de 60 minuten durende lessen. De lessen worden gegeven in de fitnessruimte van het sportcentrum van Libra. Als u kiest voor fitness dan komt u in een vaste groep. De groep traint altijd op een vaste dag en een vast tijdstip in de week. De lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag in de avond en op zaterdag overdag (locatie Blixembosch). Wilt u weten op welk moment u bij ons kunt komen sporten?

Neem contact op met het secretariaat van het sportcentrum

Tarieven 2024 per kwartaal

(Let op: de duur van de activiteit betreft vaste tijden per activiteit en locatie, hierin kan niet gevarieerd worden)

1 uur

€ 110,20

45 minuten

€ 83,10

2 x 1 uur

€ 191,50

1 x 1 uur + 1 x 45 minuten

€ 164,55

2 x 45 minuten

€ 142,00

1 x 1 uur + 1 x 30 minuten

€ 142,00

3 x 1 uur

€ 256,20

De contributie bedraagt € 110,20 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Probeer Fitness eerst gratis met een proefles