Direct naar inhoud

Revalidatie

Libra Revalidatie & Audiologie is hét centrum voor medisch specialistische revalidatie in Zuidoost- en Midden-Brabant, Noord- en Midden-Limburg. Samen met u werken wij aan het verbeteren van uw functies en vaardigheden en het optimaliseren van uw zelfredzaamheid. Eigen regie en participatie staan hierbij centraal. Daarnaast streven wij actief en continu naar het verbeteren van onze zorg. Dit doen we met kennis vanuit wetenschappelijk onderzoek, het toepassen van (technologische) innovaties en het participeren in zorgnetwerken.

Afhankelijk van uw zorgvraag en situatie kunt u bij ons klinisch- en poliklinisch revalideren. Uw hulpvraag is het uitgangspunt voor de behandeling, waarbij u kunt rekenen op de ondersteuning van een specialistisch revalidatieteam.

Zowel volwassenen als kinderen en jongeren kunnen bij Libra terecht voor behandeling op een van onze volgende locaties: Eindhoven (Blixembosch), Tilburg (Leijpark) en Weert.

Wat is medisch specialistische revalidatie?

De beste indruk van medisch specialistische revalidatie krijgt u als u ziet wat het inhoudt én wat het daadwerkelijk oplevert. Brancheorganisatie Revalidatie Nederland gunt u een kijkje in het leven van vier revalidanten. Bekijk hier de video.

Direct naar