Direct naar inhoud

Sportmix

Wil je lekker veel verschillende sporten beoefenen? Dan is de sportmix iets voor jou! In de sportzaal ga je aan de slag met afwisselende sporten, meestal in groeps- of teamverband. Zo ervaar je steeds weer nieuwe vormen van sport. Plezier in bewegen staat hierbij altijd voorop, en daarnaast is het ook nog eens goed voor je gezondheid.

Is sportmix iets voor jou?

Je kunt meedoen aan deze les als je tussen de 6 en 18 jaar bent en door een lichamelijke beperking of chronische aandoening (nog) niet terecht kunt bij een ‘gewone’ sportvereniging. Hoewel we voorrang geven aan kinderen met een lichamelijke beperking of chronisch aandoening, zijn je broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes ook welkom. Als je last hebt van overgewicht is dit programma erg geschikt. Ook als je een rolstoel gebruikt, kun je zonder problemen deelnemen aan de sportmixgroepen.

Waar moet je zijn?

Het is zowel op locatie Blixembosch (Eindhoven) als locatie Leijpark (Tilburg) mogelijk om bij ons te komen sporten in de sportmix groepen. De lessen duren 60 minuten durende lessen en worden op zaterdag gegeven in de sportzaal van het sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie. Wil je weten op welk moment je bij ons kunt komen sporten?

Neem dan contact op met het secretariaat van het sportcentrum

Tarieven 2024 per kwartaal

(Let op: de duur van de activiteit betreft vaste tijden per activiteit en locatie, hierin kan niet gevarieerd worden)

1 uur

€ 110,20

45 minuten

€ 83,10

2 x 1 uur

€ 191,50

1 x 1 uur + 1 x 45 minuten

€ 164,55

2 x 45 minuten

€ 142,00

1 x 1 uur + 1 x 30 minuten

€ 142,00

3 x 1 uur

€ 256,20

De contributie bedraagt € 110,20 per kwartaal. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt dan de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Gratis proefles sportmix?