Direct naar inhoud

Educatieve ontdekkers

Bij deze activiteit gaat het om ontdekken in het water. Tijdens onze sessies zullen de kinderen onder begeleiding van een ervaren instructeur spelenderwijs kennismaken met het water. Door middel van leuke activiteiten en oefeningen zullen ze hun zelfvertrouwen vergroten en hun zwemvaardigheden verbeteren.

Kun je meedoen?

Zijn jullie klaar om samen met ons een duik te nemen in de wondere wereld van het water? We nodigen jou en je ouder/verzorger van harte uit om deel te nemen aan onze ontdekkingstocht! Het is nooit te vroeg om vertrouwd te raken met het water en de basisvaardigheden van zwemmen te leren. Onze lessen zijn speciaal ontworpen voor kinderen, met aandacht voor plezier, veiligheid en ontwikkeling.

Aandachtspunten in de les zijn: het aanleren van vaardigheden en spelenderwijs ontdekken van zwemslagen, drijven en watervrij maken.

Onze lessen zijn niet gebonden aan leeftijd maar aan het ontwikkelingsniveau van uw kind.

Waar en wanneer?

Het is op locatie Leijpark (Tilburg) mogelijk om deel te nemen aan de groep. De 45 minuten durende lessen worden op zaterdag gegeven in het zwembad van het Sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie. Kijk voor de actuele tijden op het lesrooster.