Direct naar inhoud

Nieuws

Artikel: Cognitieve problematiek bij patiënten met een (been)amputatie, een onderbelicht onderwerp

In het tijdschrift Ergotherapie Nederland is een publicatie verschenen van Meike Swinkels in samenwerking met Cecile Utens en verschillende collega’s van Libra.
Bekijk bericht

Ervaring opdoen met ervaringsdeskundigen

Libra onderzoekt de mogelijkheden om te werken met ervaringsdeskundigen. Ellen van Gisbergen (lid Cliëntenraad) is enige tijd geleden gestart als ervaringsdeskundige binnen het Intrathecale Baclofentherapie (ITB) team. Ellen vertelt over haar eerste ervaringen.
Bekijk bericht

Cliëntenraad aan zet

Ook in 2023 heeft de Cliëntenraad (CR) zich weer ingezet voor de belangen van alle kinderen, jongeren en volwassenen die in behandeling waren bij Libra Revalidatie & Audiologie (R&A).
Bekijk bericht

Wait; Tijdschriften, boeken en luisterboeken

De Wait app geeft alle cliënten en bezoekers gratis toegang tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken op alle locaties van Libra.
Bekijk bericht

Wideke Nijdam benoemd als bestuurslid van Revalidatie Nederland

Tijdens de algemene ledenvergadering op 22 maart is Wideke Nijdam benoemd als nieuw bestuurslid van Revalidatie Nederland. Wideke neemt per 21 juni 2024 formeel de rol van bestuurslid op zich.
Bekijk bericht

Vacature lid Cliëntenraad

Libra Revalidatie & Audiologie zoekt voor haar Cliëntenraad een betrokken lid.
Bekijk bericht

Richtlijnen voor de aanvraag van buitencategorie hoortoestellen

Op maandag 11 maart 2024 heeft tv-programma Radar aandacht besteed aan de aanschaf van hoortoestellen. Veel mensen weten niet wat ze vergoed krijgen van hun zorgverzekeraar.
Bekijk bericht

Bewonder de nieuwe expositie bij Libra locatie Blixembosch!

Sinds eind februari hangt de nieuwe expositie in de gangen van ons revalidatiecentrum. Bewonder nu deze kleurrijke expositie, georganiseerd door de leden van de interne kunstcommissie. U kunt de kunstwerken bekijken op locatie Blixembosch in Eindhoven.
Bekijk bericht

Ondertekening overeenkomst grondtransactie

Mooi officieel moment!
Bekijk bericht

Green Deal Zorg 2.0: “Een flinke boost voor onze duurzame ambities"

De afgelopen 3 jaar werkten 23 partijen (waaronder Libra Revalidatie & Audiologie) uit regio Hart van Brabant samen aan verduurzaming in de zorg via de Green Deal Zorg 2.0.
Bekijk bericht