Direct naar inhoud

Nieuws

‘Wat en hoe bij kanker en werk’

Donderdag 18 januari organiseert Libra Arbeidsexpertise een informatiebijeenkomst voor (ex-)kankerpatiënten over werkhervatting tijdens en na de behandeling. Aanmelden kan tot en met 15 januari.
Bekijk bericht

Wij zorgen voor jou, zorg jij voor toestemming?

Zorgverleners, zoals huisartsen, apothekers of artsen in het ziekenhuis, willen jou graag snel en goed kunnen helpen. Daarvoor hebben ze toegang nodig tot jouw medische gegevens. Dat hebben ze niet zomaar, daar is eerst jouw toestemming voor nodig. Kom meer te weten over het geven van jouw toestemming en de keuzes die jij kunt maken.
Bekijk bericht

Wachttijden chronische pijn weer normaal

Als langdurige pijnklachten voor beperkingen in het dagelijks leven zorgen, kan revalidatie zinvol zijn. De wachtlijsten bij Libra zijn na een tijd van langere wachttijden gelukkig weer normaal. Gemiddeld is een eerste polibezoek binnen 2-3 weken mogelijk, afhankelijk van de ingevulde vragenlijst. Vervolgens kan er binnen 4 weken een observatie volgen.
Bekijk bericht

TOS-informatiemiddag voor verwijzers

Libra en Kentalis geven uitleg over spraak-, taal-en gehoorproblemen bij jonge kinderen. Tijdens deze informatiemiddag wordt aandacht besteed aan verschillende thema's.
Bekijk bericht

Update werkzaamheden Castiliëlaan (Blixembosch)

Donderdag aan het einde van de middag wordt het eerste gedeelte van Castiliëlaan weer opengesteld voor verkeer in beide richtingen.
Bekijk bericht

Uw mening is belangrijk

Libra Revalidatie & Audiologie vindt het belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Daarom proberen we onze zorg- en dienstverlening continu te verbeteren. Uw mening is daarbij belangrijk!
Bekijk bericht

Vacature voorzitter Cliëntenraad

Libra Revalidatie & Audiologie zoekt voor haar Cliëntenraad een betrokken voorzitter.
Bekijk bericht

Werkzaamheden Castiliëlaan november 2023

Ter voorbereiding op de asfalteringswerkzaamheden wordt op vrijdag 3 november aanstaande ter hoogte van de Huizingalaan (locatie Blixembosch) de deklaag gefreesd.
Bekijk bericht

Trainingsdag Cliëntenraad Libra

Op zaterdag 30 september kwamen de leden van de Cliëntenraad samen op een prachtige locatie in Oirschot. Onder leiding van Annemarie van Dijk (Adviseur LSR) zijn de leden aan de slag gegaan met verschillende vraagstukken.
Bekijk bericht

Job-E-Tunities - Arbeidscapaciteiten na niet-aangeboren hersenletsel

Utrecht University, Amarant, Onderwijscentrum Leijpark en Libra R&A zijn op zoek naar mensen tussen de 16 - 35 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en die een vraagstuk hebben rondom werk.
Bekijk bericht