Direct naar inhoud

Nieuws

Werkzaamheden Castiliëlaan

Vanaf maandag 18 september tot en met 22 december zijn er werkzaamheden op de Castiliëlaan in Eindhoven bij locatie Blixembosch. Om de bereikbaarheid van de woningen en bedrijven te kunnen blijven waarborgen tijdens de werkzaamheden wordt een omleidingsroute ingesteld.
Bekijk bericht

Gezocht! Verbindende motivator als voorzitter Cliëntenraad

De cliëntenraad van Libra Revalidatie & Audiologie bestaat uit 9 leden en vormt een brede vertegenwoordiging van de cliëntenpopulatie uit de regio's Tilburg en Eindhoven. De cliëntenraad vergadert gemiddeld één keer per maand (op maandagavond) in Eindhoven. Voor de positie van voorzitter zijn we op zoek naar een verbindende motivator.
Bekijk bericht

Theory of Mind: ToM training

Libra gaat ook dit najaar weer een Theory of Mind (ToM) training aanbieden. Doelgroep van deze training is kinderen in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar en hun ouders in de regio Breda, Tilburg en Eindhoven. De data van de intake zijn: donderdag 21 en 28 september 2023. De training is 4 keer aan het eind van 2023 en 4 keer in het begin van 2024. De data van de training worden bij de deelnemers bekendgemaakt.
Bekijk bericht

Themabijeenkomst DCD

De themabijeenkomst DCD is bedoeld voor kinderen (vanaf + 8 jaar) en jongeren met DCD met hun ouders, broers en zussen, leerkrachten en alle anderen die betrokken zijn bij de opvoeding, het onderwijs en begeleiding en/of behandeling.
Bekijk bericht

Inloopspreekuur NAH

Heeft u vragen met betrekking tot NAH of behoefte aan een luisterend oor? Dan kunt u in gesprek met NAH ervaringsdeskundigen.
Bekijk bericht

Earopener 2023

De Earopener komt er weer aan. Het evenement waarin we ouders/verzorgers en leerkrachten/mentoren van onze kinderen met een gehoorverlies de kans geven zich te verdiepen in slechthorende leerlingen in de klas.
Bekijk bericht

Nu te bewonderen op locatie Blixembosch: De Parel van Brabant

Sinds enkele weken sieren prachtige natuurfoto’s de hoofdgangen van locatie Blixembosch. De foto's zijn gemaakt door de fotowerkgroep IVN Heeze-Leende en tot half september te bekijken.
Bekijk bericht

Go Baby Go NL ontvangt cheque van 1750 euro van Kiwanis

Tijdens de jaarlijkse Meimarkt heeft Kiwanis Hart voor Brabant geld opgehaald voor Go Baby Go NL. De cheque van 1750 euro is overhandigd aan het project Go Baby Go NL.
Bekijk bericht

Handbikebattle kent alleen maar winnaars

Op donderdag 22 juni vond de negende editie van de HandbikeBattle plaats in het Oostenrijkse Kaunertal. Ruim 100 sporters met een lichamelijke beperking gingen de strijd aan met een indrukwekkende berg, ook onze eigen Libra Bikers.
Bekijk bericht

VIN symposium: Als wakker worden niet vanzelf gaat

Dit symposium vraagt aandacht voor het unieke zorgconcept dat binnen de keten in Nederland plaatsvindt. Het symposium staat in het teken van de ketenzorg, te weten de ziekenhuizen, het revalidatiecentrum voor de Vroege Intensieve Neurorevalidatie (VIN) en de verpleeghuizen voor de Langdurige Intensieve Neurorevalidatie (LIN).
Bekijk bericht