Direct naar inhoud

Sportcentrum

Plezier hebben in sport is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als u een beperking heeft, weet u daar alles van. Toch kán het wel. Wilt u lekker sporten en behalve gezond bezig zijn ook echt genieten van bewegen? Maak dan kennis met het Sportcentrum.

Het Sportcentrum is een onderdeel van Libra Revalidatie & Audiologie. Wij hebben jarenlange ervaring in revalidatiebegeleiding. Die expertise ziet u terug in het Sportcentrum. U profiteert van deskundige begeleiding, persoonlijke aandacht, uitstekende faciliteiten en aangepaste voorzieningen en hulpmiddelen. Ons doel? U laten ervaren dat sporten leuk is!

Het Sportcentrum heeft twee locaties: in Eindhoven (Blixembosch) en in Tilburg (Leijpark). Beide locaties beschikken over uitgebreide faciliteiten:

  • Verwarmd zwembad met in hoogte verstelbare bodem en zwembadlift
  • Ruime kleedruimtes, aangepaste douches en kluisjes
  • Sportzalen met allerlei materialen en hulpmiddelen, zoals sportrolstoelen voor teamsporten
  • Fitness-accommodatie met apparatuur geschikt voor rolstoelen

De tijden van de sportactiviteiten verschillen per locatie:

Al onze sportactiviteiten zijn gericht op mensen met een lichamelijke beperking vanaf hun geboorte of ten gevolge van een ziekte of ongeval. Iedereen is welkom. Ook hebben we speciale programma’s voor kinderen. Het niveau doet er niet toe. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen uitdaging aangaat en daar plezier in hebt. Daarom is ook uw partner van harte welkom.

U sport onder begeleiding van deskundige bewegingsagogen. Dit zijn specialisten met een schat aan kennis en ervaring op het gebied  van revalidatie en sporten met een beperking. Zij helpen u om prettig en gezond te bewegen.

De contributie in 2024 bedraagt € 110,20 per kwartaal gebaseerd op 1 uur per week. Je kunt op elk moment starten. De prijs wordt de eerste keer aangepast. Er zijn groepen die 45 minuten duren. Bij deze groepen wordt het tarief aangepast naar € 83,10 per kwartaal.

Meer praktische informatie over kosten, betaling en gedragsregels vindt u in het Reglement Sportcentrum Libra Revalidatie & Audiologie.