Direct naar inhoud

In de media

Libra R&A online

Libra Revalidatie & Audiologie is ook online erg actief. Onze nieuwe website wordt druk bezocht. Een aanzienlijke groep van onze klanten en verwijzers heeft zich geabonneerd op onze nieuwsbrieven. Vier keer per jaar ontvangen zij het laatste nieuws op het gebied van innovatie, onderzoek, revalidatie, aangepast sporten etc.

Social Media

We zijn ook te vinden op een aantal social media. We delen vacatures, allerlei soorten nieuwsberichten en leuke foto’s via LinkedIn, Facebook en Twitter. Inmiddels hebben we ruim 400 vind-ik-leuk’s op Facebook. Er is een aparte pagina voor transitiejongeren en een besloten groep die fungeert als lotgenotencontact voor de ouders van kinderen die het Vroeg Intensieve Neurorevalidatieprogramma (hebben) doorlopen. We hebben 168 trouwe volgers op Twitter.

Fit & Fundag 2015

De Libra R&A Fit & Fundag is een jaarlijks sportevenement waar kinderen en jongeren met een beperking kunnen ervaren hoe leuk sporten is. Zij kunnen dit ervaren door deelname aan diverse sportclinics die het Sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie voor hen organiseert. De kinderen en de clinics worden begeleid door studenten van het ROC Sport en Bewegen.

Samen sporten

Van boksen tot dansen, van boccia tot trefbal: 75 kinderen en jongeren met een beperking maakten kennis met een diversiteit aan sporten die voor hen uitdagend en leuk zijn.
Tijdens de Fit & Fundag hebben zij ervaren hoe leuk sporten is, ook met een beperking. Sporten doe je het liefst samen: broertjes en zusjes deden fanatiek mee en de spelers van voetbalclub Willem II lieten zich van hun beste kant zien. Carlo Dengerink, Paralympisch voetballer met maar liefst drie olympische medailles, was ook aanwezig.

Videoverslag Fit & Fundag 2015

De Nieuwsredactie, van de Tilburgse opleiding Journalistiek kwam een kijkje nemen en maakte onderstaand video-verslag van de dag.

Libra R&A in de media; op papier, online en op TV

Zorgbijlage van het Eindhovens en het Brabants Dagblad

In de Zorgbijlage waren algemene onderwerpen ogenomen naast actuele zaken zoals de ontwikkeling op gebied van traumatologie en de stand van zaken rondom Vroege Intensieve Neurorevalidatie voor volwassenen.

Aandacht voor tinnitus

'65 plus Vitaal’ heeft uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe behandeling van tinnitus.

Sportloket locatie Leijpark in de picture!

De website van Stichting Onbeperkt Sportief toont het goede werk van ons sportloket. De collega’s van ons sportloket Locatie Leijpark zijn hier te bewonderen. Zij doen hun uiterste best om mensen ook na de revalidatie in beweging te houden. Bij het sportloket kunnen klanten terecht voor advies over bewegen.

Lees voor meer informatie over het werk van de bewegingsagogen het hele interview op de website van Stichting Onbeperkt Sportief

Arbeidsrevalidatie krijgt aandacht in vaktijdschrift

In het aprilnummer 2015 van ADVisie, het vakblad voor arbeidsdeskundigen, wordt ruim aandacht besteed aan het belang van arbeidsrevalidatie.

Locatie Blixembosch in de spotlights op NPO3

Zoë (11) laat in het programma Bikkels zien hoe zij voor haar vader Peter, die een spierziekte heeft, zorgt. Peter maakt als klant gebruik van ons zwembad op de locatie Blixembosch. In Bikkels vertellen kinderen hoe zij zijn omgaan met zorg voor ouders of naasten.

Bikkels is uitgezonden door NPO3 op zondag 15 maart 2015.