Direct naar inhoud

Handbikebattle

Met een handbike de Kaunertaler gletscher in Oostenrijk beklimmen. Een uitdaging die onze Libra Bikers ieder jaar met veel plezier, moed en doorzettingsvermogen aangaan tijdens de HandbikeBattle. Dit is een sportieve handbikewedstrijd tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Ook dit jaar gaat ons team de Battle weer aan!

Een team handbikers neemt deel aan de handbikebattle na een gedegen training vooraf. Een training enthousiast ondersteund door medewerkers (fysiotherapeuten, artsen e.a.) van Libra Revalidatie & Audiologie. Het team genaamd ‘Libra Bikers’ traint wekelijks volgens een individueel opgesteld schema. Daarnaast maken zij kilometers buiten op de wegen in de regio en binnen op de tacxtrainer, zodat zij goed voorbereid aan de start verschijnen.

Lees hier het nieuwsbericht van 2023.

De tiende editie is op donderdag 27 juni 2024

Doel

Dit team is een groot voorbeeld voor mensen met een beperking die ook grenzen willen verleggen. Door deze prestatie hopen we dat veel mensen realiseren dat er met doorzettings- vermogen en wilskracht veel mogelijk is.

Steunt u ons?

Uw steun maakt het voor dit team mogelijk om de uitdaging aan te gaan. Daarnaast stimuleert de deelname van dit team aan de handbikebattle andere mensen met een beperking om ook te gaan sporten. Dat is belangrijk voor hun herstel.  Hiervoor is geld nodig. Helpt u mee ons doel te bereiken?

Stort meteen uw bijdrage op NL80 INGB 0660 6038 88
t.n.v. Stichting Vrienden van Libra o.v.v. Handbikebattle

Of Doneer via Whydonate

HandbikeBattle

De HandbikeBattle is een sportieve handbikewedstrijd in Oostenrijk tussen handbiketeams van revalidatiecentra. Deze wedstrijd staat ook open voor individuele handbikers. Deelnemers uit gastland Oostenrijk en andere landen zijn ook van harte welkom op de wedstrijddag. Strijdtoneel is de klim richting de Kaunertaler gletscher in Tirol, Oostenrijk. Een waardige uitdaging voor handbikers van alle niveau's. Voor sommigen een pure wedstrijd voor anderen de sportieve uitdaging van het jaar.