Direct naar inhoud

Nieuw lid cliëntenraad: Henk van Berchum

Het doet ons een plezier om het nieuwe lid van de Cliëntenraad, Henk van Berchum, aan u voor te stellen.

“Mijn naam is Henk van Berchum, ik ben 67 jaar, getrouwd en heb 3 kinderen en 3 kleinkinderen.

Ik heb een financiële achtergrond, maar ik ben na een aantal jaren overgestapt naar de ICT - eerst als consultant en later als ICT-architect bij veelal grote organisaties, voornamelijk binnen de overheid.”

“Na mijn pensionering ben ik begin vorig jaar met mijn vrouw verhuisd van de Randstad naar Veldhoven. Begin 2021 heb ik corona gehad en enkele maanden later bleek ik post-covid te hebben. Na eerdere revalidatie in mijn vorige woonplaats ben ik na de verhuizing naar Libra gegaan voor verdere revalidatie. De revalidatie is inmiddels afgesloten en heeft geleid tot een flinke afname van de lichamelijke en cognitieve klachten.”

“Ik ben heel positief over de betrokkenheid en enthousiasme van de behandelaars. Mede daardoor heb ik besloten om te gaan solliciteren als lid van de Cliëntenraad. Na kennismaking met de andere leden is mijn enthousiasme verder toegenomen. Ik wil graag een steentje bijdragen aan het, samen met de organisatie, verder en waar mogelijk, verbeteren van de zorgverlening voor de cliënten.”