Direct naar inhoud

Nieuw lid cliëntenraad: Bert Hoeven

Het doet ons een plezier om het nieuwe lid van de Cliëntenraad, Bert Hoeven, aan u voor te stellen.

“Ik ben Bert Hoeven. 60 jaar, woonachtig in Tilburg en heb onlangs mijn revalidatietraject van een half jaar afgerond. In het dagelijks leven ben ik als jurist werkzaam als directiesecretaris/beleidsadviseur bij een overheidsorganisatie in het sociale domein.

Tijdens mijn revalidatieproces ben ik geraakt door de enorme inzet, passie en bevlogenheid van veel medewerkers van Libra om mij (opnieuw) wat meer mobiliteit te geven. Dat was me alleen nooit gelukt. Zo zie je maar: samen kom je (uiteindelijk) verder!”

“Vanuit het perspectief dat je samen verder komt, wil ik, samen met mijn andere collega’s van de Cliëntenraad én de Raad van Bestuur, het vele goede dat bij Libra aanwezig is verankeren en een bijdrage leveren aan een verandering van datgene wat op dit moment (nog) beter kan.”

“Samen verder betekent ook dat ik oog en contact wil houden met de mensen die nu en in de toekomst een revalidatietraject volgen. Zaken alleen oppakken is immers slechts optellen, dingen samen (blijven) doen is vermenigvuldigen. Heb je dus vragen, suggesties of opmerkingen, neem dan gerust contact op met mij of een van de andere leden van de Cliëntenraad.”