Direct naar inhoud

Verwijzers

Libra Arbeidsexpertise is expert op het gebied van complexe diagnoses in relatie tot arbeid. In onze trajecten streven wij naar duurzame arbeid. Onder meer bedrijfsartsen, arbodiensten en arbeidsdeskundigen benaderen ons vaak met vragen. Werkgevers, UWV, arbodiensten, letselschade- en inkomensverzekeraars zijn vaak onze opdrachtgevers.

Specialistische begeleiding

U begeleidt een langdurig zieke werk-nemer en wilt graag meer zicht op zijn of haar mogelijkheden en beperkingen. Of er is behoefte aan specialistische begeleiding bij de re-integratie van een werknemer met een specifiek ziektebeeld.

Om de re-integratie succesvol te laten verlopen werken we graag met u samen. Vanwege onze positie binnen de revalidatie kijken we ook altijd naar eventuele behandelmogelijkheden om re-integratie te bevorderen.

Aanmelden arbeidsrevalidatie, arbeidsdiagnostiek en arbeidsre-integratie

Hebt u een overeenkomst met de Stichting Vroege Interventie? Klik hier

Meer lezen

Wilt u de factsheets bekijken van onze onderzoeken en tests binnen arbeidsdiagnostiek en arbeidsre-integratie? Of wilt u de algemene brochure downloaden? Deze kunt u hier vinden.

"Mijn re-integratiecoördinator heeft mij geholpen om langzamerhand mijn leven weer op orde te krijgen. Ik trainde mijn lichamelijke én mijn cognitieve conditie. Ook gaf zij aan hoe ik kon beginnen met de opbouw van mijn werk."