Direct naar inhoud

Cliënten

Als mensen een beperking hebben of krijgen, heeft dat vaak ingrijpende gevolgen. Wat betekent uw beperking voor uw werk? Wat kunt u juist wel? En hoe kunnen we dat matchen met uw huidige baan? De specialisten van Libra Arbeidsexpertise nemen uw situatie zorgvuldig onder de loep. Het resultaat: een reëel toekomstperspectief en een programma op maat om dat te bereiken.

Focus op mogelijkheden

Ook voor cliƫnten die een uitkering van het UWV of de gemeente krijgen en door hun beperking moeilijk bemiddelbaar zijn voor werk, zoeken wij creatieve oplossingen. Wij kijken verder dan werk alleen en staan in nauw contact met andere zorgverleners binnen Libra Revalidatie & Audiologie.

Als u in gesprek wilt met ons, dan kunt u een intake-gesprek bij ons aanvragen. Nadat u het formulier heeft opgestuurd, neemt een specialist van Libra Arbeidsexpertise contact met u op.

Meld u aan voor een intake-gesprek

Aanmelden

"Door Libra Arbeidsexpertise is mijn leven weer positief geworden. Na mijn hersenoperatie leerden ze mij anders in het leven te staan. Ik vond het moeilijk de draad weer op te pakken, maar slaagde er met professionele hulp uiteindelijk in om een nieuwe richting te bepalen. Kansen zien in plaats van valkuilen. Daar ben ik Libra Arbeidsexpertise dankbaar voor."