Direct naar inhoud

Planetree conferentie ’Grenzen Doorbroken’

Tijdens de virtuele Planetree conferentie op 14 juni 2021 ontving Libra Revalidatie & Audiologie als winnaar in de categorie Planetree Innovatieawards met ‘Go Baby Go’ de prijs, een cheque ter waarde van 750 euro.

Tijdens een interactief middagprogramma stond mensgerichte zorg tijdens een pandemie bekeken vanuit verschillende invalshoeken centraal. Met sprekers als Maarten van der Weijden en Annemarie Steen en tijdens verschillende tafelgesprekken in de stijl van DZDD - De Zorg Draait Door - werd teruggeblikt, maar vooral naar de toekomst van mensgerichte zorg gekeken.

Awards

In de categorie Planetree Innovatieawards is Libra Revalidatie & Audiologie de winnaar met ‘Go Baby Go’, waarin samen met ouders elektrische autootjes gemaakt zijn voor jonge kinderen met een lichamelijke beperking, zodat hun bewegingsvrijheid en plezier vergroot wordt.

In de categorie Projectaward won het project ‘Positief Bekeken!’ van GGzE, een training door en voor mensen met autisme, die uitgaat van de kracht en sterke punten, om het welbevinden van de deelnemers te bevorderen.

De winnaars van deze awards waren in november al bekendgemaakt maar doordat de Planetree conferentie eerder niet door kon gaan zijn de prijzen tijdens deze virtuele conferentie uitgereikt.

Mensgerichte Zorg Persoons-Award

Machteld Huber oprichter van Institute for Positive Health ontving de Mensgerichte Zorg Persoons-Award van Planetree.