Direct naar inhoud

Nieuwe maatregelen 15 oktober 2020

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte en minister De Jonge zijn er strengere maatregelen. Om veilig zorg te kunnen blijven verlenen neemt Libra weer een aantal nieuwe maatregelen.
  • Libra adviseert u als bezoeker dringend een mondkapje te dragen in alle openbare ruimtes van Libra R&A. Bezoekers zorgen zelf voor een mondkapje. U dient zelf zorg te dragen voor een mondkapje.
  • De Librasserie is vanaf donderdag 15 oktober alleen nog open voor medewerkers. Omdat de horeca moet sluiten kan de Librasserie helaas niet open blijven voor revalidanten en bezoekers. Het is dus niet mogelijk om een lunch te kopen. De functie van bedrijfsrestaurant mag wel blijven bestaan. Revalidanten en bezoekers mogen in de wachtruimtes gaan zitten, altijd met in achtneming van de 1,5 meter regel. Koffie en thee is gratis verkrijgbaar.
  • Iedere revalidant in de kliniek mag van een vast groepje van drie personen bezoek ontvangen. Er is per bezoekmoment één bezoeker (van het vaste groepje) welkom. We vragen bezoekers zich te laten registeren bij de balie.

De bezoektijden voor de kliniek zijn: Maandag t/m vrijdag van 18.30-19.30 uur OF van 20.00-21.00 uur. In het weekend van 11.00 uur tot 20.00 uur

De bezoektijden voor de VIN zijn: 10.00-12.00 uur en van 15.00-17.00 uur.

  • Het sportcentrum kan gelukkig open blijven. Activiteiten dienen aangepast te worden zodat groepen door kunnen gaan. Trainingsvormen worden aangepast conform de maatregelen.

Bekijk op www.libranet.nl/coronavirus/ alle informatie omtrent de maatregelen bij Libra R&A.