Direct naar inhoud

Libra neemt extra maatregelen i.v.m. corona

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 12 november neemt Libra met ingang van maandag 15 november een aantal extra maatregelen om de veiligheid van klanten en medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen.

De voornaamste zaken op een rijtje:

  • Behoort u tot een kwetsbare doelgroep? Dan vindt de behandeling zo mogelijk online plaats. Uw arts bepaalt in overleg met u hoe de behandeling wordt voortgezet.
  • De Librasserie is vanaf maandag 15 november 2021 gesloten voor klanten. Mee-eten met de klinische klant kan dus niet meer.
  • Voor de kliniek blijft de bezoekregeling vooralsnog ongewijzigd. We vinden bezoek voor onze klant heel belangrijk. Wel gaan we het bezoek weer bij de voordeur screenen en vragen we iedereen de handen te desinfecteren en een chirurgisch mondmasker IIR te dragen. We delen deze mondmaskers uit.
  • Er mogen maximaal twee bezoekers per bezoekmoment komen uit een vaste kring bezoekers.
  • Bij noodzakelijke begeleiding van kind of klant: begeleiding mag door 1 persoon uit het eigen huishouden.
  • Bijeenkomsten intern: in een daarvoor geschikte ruimte zijn maximaal 10 personen welkom (inclusief patiĆ«nt en familie).
  • Bijeenkomsten van externen: deze vinden alleen plaats in het kader van patiĆ«ntenzorg. Van andere mensen dan klanten en bezoekers wordt de QR code gecheckt. Daarnaast ontvangen zij een chirurgisch IIR mondkapje van Libra.

Wat betreft de QR code volgt Libra het beleid van de overheid. We volgen de ontwikkelingen hieromtrent op de voet. Voor dit moment bouwen we extra veiligheid in door iedereen die binnenkomt te vragen om een veiliger chirurgisch mondmasker IIR te dragen (in plaats van een eigen mondmasker).

Kijk verder op https://www.libranet.nl/coronavirus/

Bedankt voor uw begrip en medewerking.