Direct naar inhoud

Go Baby Go NL ontvangt cheque van 1750 euro van Kiwanis

Tijdens de jaarlijkse Meimarkt heeft Kiwanis Hart voor Brabant geld opgehaald voor Go Baby Go NL. De cheque van 1750 euro is overhandigd aan het project Go Baby Go NL.

Over Kiwanis Hart van Brabant

Kiwanis Hart van Brabant is een club die bestaat uit ongeveer 25 vrouwen. Het is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap. Het motto van Kiwanis is "serving the children of the world". Op vele manieren dragen de vrijwilligers van Kiwanis bij aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. De Tilburgse club bestaat sinds 1995. Belangrijke activiteiten zijn de jaarlijkse meimarkt, waarop ze hoogwaardige tweedehands kleding verkopen én de Ontbijtfilm in het najaar. Intussen hebben ze ook al twee keer een lezing georganiseerd, waarbij ze geld voor het goede doel genereerden.

Dit jaar heeft Kiwanis door het verkopen van mooie tweedehands kleding tijdens de MeiMarkt Tilburg geld opgehaald voor Go Baby Go NL. 

Over Go Baby Go NL

Go Baby Go stelt jonge kinderen met een beperking in staat om hun omgeving op een speelse manier te ontdekken in een aangepaste elektrische speelgoedauto. Ouders hebben een actieve rol, zij kopen zelf de auto en worden begeleid door het team van Go Baby Go bij het aanpassen ervan. Dit gebeurt in een workshop die begeleid wordt door meerdere revalidatietechnici, een ergotherapeut, een fysiotherapeut en een logopedist. Een unieke ervaring voor de kinderen en hun ouders! 

Corine Vergouwen overhandigt uit naam van Kiwanis een cheque van 1750 euro aan Greet van der Bruggen, kinderfysiotherapeut en Anne Wijshoff, ergotherapeut.

Meer over Kiwanis: Kiwanis Hart van Brabant
Meer over GobabyGo: Go Baby Go NL (libranet.nl)