Direct naar inhoud

Een afspraak bij Libra tijdens quarantaine?

Bij Libra Revalidatie & Audiologie staat veiligheid voorop, we nemen alle maatregelen die nodig zijn om veilig zorg te verlenen. Dit doen we graag samen met u, want alleen samen houden we corona onder controle. De besmettingen in Nederland nemen toe, Libra Revalidatie & Audiologie volgt de adviezen van het kabinet en het RIVM. Dit leidt tot een nieuwe maatregel.

Als u terugkeert uit een rood of oranje gebied, dan wordt u dringend verzocht om bij terugkeer in Nederland 10 dagen in (thuis)quarantaine te gaan. Ook als u geen klachten heeft die lijken op corona of als uit een test blijkt dat u geen corona heeft.

Heeft u in de periode van quarantaine een afspraak bij Libra? Dan houdt dit in dat u niet naar een locatie van Libra kunt komen. Het contact zal indien nodig en mogelijk op een andere manier verlopen. Dit geldt ook voor kinderen.

Voor hen geldt ook dat zij tijdens hun quarantaineperiode niet naar de peutergroepen van Libra mogen komen.

Uiteraard mogen bezoekers in de periode van quarantaine ook niet naar een locatie van Libra komen.

Na de periode van (thuis) quarantaine zien wij u weer graag op een van onze locaties (als u geen corona klachten hebt). Een overzicht van alle maatregelen met betrekking tot uw bezoek aan Libra vindt u hier: https://www.libranet.nl/coronavirus/

Dank voor uw begrip voor deze situatie en graag tot ziens!