Direct naar inhoud

www.revalidatiecheck.nl toont kwaliteit

Om revalidanten meer inzicht te geven in de kwaliteit van zorg, is de website www.Revalidatiecheck.nl gemaakt.

Sinds 1 september vinden revalidanten op de website Revalidatiecheck een overzicht van alle revalidatie-instellingen voor medisch specialistische zorg in Nederland (leden van Revalidatie Nederland en de NVZ). Via deze website kunnen revalidanten en geïnteresseerden zien hoe goed de kwaliteit van de zorg van deze revalidatie-instellingen is. Ook kunnen revalidanten de organisaties onderling vergelijken of een organisatie zoeken op naam, plaats of postcode.

De nieuwe website www.revalidatiecheck.nl vervangt Kwaliteitsvenster Revalidatie. De site is qua opbouw en functionaliteit hetzelfde als www.ziekenhuischeck.nl.

Iedere organisatie heeft een eigen pagina op Revalidatiecheck. Op deze pagina staat algemene informatie over de instelling, zoals contactinformatie en een overzicht van locaties. Ook worden de uitkomsten van bijvoorbeeld klanttevredenheid getoond, afgezet tegen het landelijk gemiddelde.

Kwaliteit en ervaringen

Met www.revalidatiecheck.nl  is er een centraal punt waar mensen terecht kunnen voor objectieve kwaliteitscijfers. Alle aangesloten revalidatiecentra meten deze gegevens volgens vaste afspraken.

Naast deze website bestaat ook nog www.ZorgkaartNederland.nl. Op ZorgkaartNederland delen mensen hun ervaringen met de zorg. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.

Beide websites bieden informatie die cliënten kan helpen bij het kiezen voor een zorgverlener die het beste past bij hun wensen.

Meer weten?

Meer informatie over Revalidatiecheck leest u op https://nvz-ziekenhuizen.nl/nieuws/revalidatiecheck-ondersteunt-patienten-bij-zorgkeuze.