Direct naar inhoud

Wideke Nijdam benoemd als bestuurslid van Revalidatie Nederland

Tijdens de algemene ledenvergadering op 22 maart is Wideke Nijdam benoemd als nieuw bestuurslid van Revalidatie Nederland. Wideke neemt per 21 juni 2024 formeel de rol van bestuurslid op zich.

Revalidatie Nederland, afgekort RN, is een branchevereniging voor organisaties die medisch specialistische revalidatiezorg bieden. Afgelopen maanden hebben de voorzitter en directeur van RN goede gesprekken gevoerd met de kandidaten. 

Revalidatie Nederland vertegenwoordigt de revalidatiesector, behartigt de belangen van de aangesloten organisaties en fungeert als platform voor haar leden. Daarnaast brengt RN professionals samen, stimuleert ze gemeenschappelijke beleidsontwikkeling en investeert ze in wetenschappelijk onderzoek. Op deze manier kunnen de leden de beste revalidatiezorg blijven bieden. Verder draagt Revalidatie Nederland bij aan een heldere positionering van de revalidatiesector in het zorgveld. Dit laatste is ook een belangrijk onderwerp waar Wideke zich in haar rol als bestuurslid van RN mee bezig gaat houden.