Direct naar inhoud

Werkzaamheden Dr. Deelenlaan

Vanaf 6 januari 2020 starten werkzaamheden aan de Dr. Deelenlaan voor de snelfietsroute. Het audiologisch centrum Tilburg van Libra R&A is daar gevestigd. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met april 2020.

De gemeente Tilburg legt samen met de gemeenten Loon op Zand en Waalwijk en de Provincie een snelfietsroute aan van Tilburg naar Waalwijk. Voor de aanleg hiervan is een deel van het parkeerterrein bij het gebouw 'Hasseltveste' aangekocht. In het gebouw 'Hasseltveste' is ons audiologisch centrum Tilburg gevestigd. De werkzaamheden aan de kabels en leidingen starten op 6 januari. Hierbij worden delen van de Dr. Deelenlaan afgezet. Er blijft altijd verkeer over de Dr. Deelenlaan mogelijk, hetzij eenrichtingsverkeer tussen de Rueckertbaan en de Goirkekanaaldijk. Fietsers, bromfietsers en voetgangers worden op diversen plaatsen omgeleid met omleidingsborden.

​Parkeren

Het parkeerterrein van de Hasseltveste wordt bereikbaar gemaakt via de Brugstraat. Dit vindt plaats in week 2 van 2020. In- en uitrijden van de parkeerplaats gebeurt dan over de ‘brandweerweg’ langs het ziekenhuis.

Om de Hasseltveste zo goed mogelijk vindbaar te laten zijn is, wordt er bewegwijzering geplaatst. In de pdf staat aangegeven hoe en waar dit gaat gebeuren. Bekijk hier de bewegwijzering in pdf.

Meer info over de snelfietsroute? Bekijk de website: https://www.snelfietsroutewaalwijktilburg.nl/