Direct naar inhoud

Wegwerkzaamheden vanaf 29 juni Kennedylaan Eindhoven

Op maandag 29 juni starten wegwerkzaamheden op de Kennedylaan tussen de Sterrenlaan en de Tempellaan in Eindhoven. Deze werkzaamheden kunnen voor u van invloed zijn wanneer u Libra R&A locatie Blixembosch wil bezoeken.

De eerste twee weken wordt er gewerkt op de oostelijke rijbaan. Vanaf maandag 13 juli starten de werkzaamheden op de westelijke rijbaan. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden op 26 juli klaar. Er wordt gewerkt van maandag tot en met zaterdag tussen 06:00 en 23:00 uur om de periode van overlast zo kort mogelijk te houden.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden blijft de Kennedylaan in gebruik voor doorgaand verkeer dat de stad uit gaat (richting A50). Verkeer vanaf de snelweg richting Centrum, Nuenen en Mierlo wordt omgeleid via de N2, Tilburgseweg en Ring. Verkeer vanaf de snelweg richting Helmond wordt omgeleid via de A2/A67. Vanuit Veghel geldt een adviesroute via de N279 richting Helmond.

Tijdens de eerste fase rijdt het verkeer stad uit over de westelijke rijbaan. Daardoor zijn de toe- en afritten van de Kennedylaan niet bereikbaar. Verkeer richting Woensel moet dus gebruik maken van de afrit naar de Sterrenlaan/W. Churchilllaan.

Omleidingsroutes

Via deze link: https://we.tl/t-t3UDu7wgos kunt u de kaarten met de omleidingsroutes downloaden (tot 20 juli 2020).

Meer informatie?

Meer informatie over het project Kennedylaan is te vinden op www.eindhoven.nl/kennedylaan.

Op de hoogte blijven? Installeer dan de Werk In Uitvoering App via https://werkinuitvoering.vangelder.com/.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Stuurt u dan een e-mail met uw contactgegevens naar kennedylaan@vangelder.com.