Direct naar inhoud

Wait; Tijdschriften, boeken en luisterboeken

De Wait app geeft alle cliënten en bezoekers gratis toegang tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken op alle locaties van Libra.

Wait is een app waarmee je als gebruiker toegang hebt tot populaire en actuele tijdschriften, lees- en luisterboeken. Ook Libra biedt haar cliënten en bezoekers gratis toegang tot deze Wait app. Op alle locaties van Libra staan vanaf nu ook bordjes waarmee je direct gratis toegang krijgt tot de app.

Over Wait

Thijs Kennes, eigenaar van Wait, heeft bij Libra, locatie Leijpark zelf ook gerevalideerd na een ernstig auto ongeluk. Na zijn revalidatie heeft hij zijn studie af kunnen maken en is hij gestart met de ontwikkeling van de digitale leestafel, wat uiteindelijk de wait app is geworden. Thijs is tijdens zijn eigen revalidatie  al op het idee gekomen. Hij is van mening dat hier behoefte aan is voor de 'wachtende' cliënt. De Wait app wordt nu al breed ingezet niet alleen in de zorg maar ook recreatie en openbaar vervoer. 

Lees zijn verhaal: Thijs Kennes

Geen papieren tijdschriften

Vanuit hygiënisch oogpunt worden de papieren tijdschriften overal verwijderd. De Wait app biedt een mooi alternatief!

Voor de cliënten in de klinieken maken we natuurlijk een uitzondering, zij mogen persoonlijke tijdschriften op de kamer houden. Het is uiteraard ook toegestaan voor cliënten om eigen tijdschriften mee te nemen. 

Downloaden app

De Wait app is gratis te downloaden. Met de Wait app krijg je bij alle locaties van Libra R&A gratis toegang tot tijdschriften, boeken en luisterboeken. Doorloop onderstaande stappen om toegang te krijgen.

  1. Download de gratis Wait app via de App store, Play store of www.wait.nl/app
  2. Open de app en schakel de locatiegegevens in
  3. De app is klaar voor gebruik

Cliënten kunnen ook bij medewerkers terecht voor ondersteuning bij het installeren van de Wait app.