Direct naar inhoud

Voorlopig geen NAH inloopspreekuur

Voorlopig is er op dinsdag geen NAH inloopspreekuur vanwege coronamaatregelen. Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

LET OP: Voorlopig is er op dinsdag geen NAH inloopspreekuur vanwege coronamaatregelen.

Het NAH Netwerk organiseert samen met ervaringsdeskundigen een inloopspreekuur voor mensen met hersenletsel en hun mantelzorgers/naasten. Hersenletsel komt veel voor. Het kan ontstaan door een herseninfarct, ongeluk, hersentumor, operatie etc.

Hersenletsel kan invloed hebben op verschillende aspecten van het dagelijks leven. Er kunnen allerlei vragen ontstaan over hoe om te gaan met de gevolgen van hersenletsel zoals vermoeidheid, overprikkeling, geheugenproblemen, eenzaamheid, karakterveranderingen.

Soms helpt een gesprek met ervaringsdeskundigen, mensen die zelf hersenletsel hebben opgelopen of mantelzorger zijn van iemand met hersenletsel. Zij zijn getraind om anderen verder te helpen.

Inloopspreekuur

U kunt naar het inloopspreekuur komen als er behoefte is aan een luisterend oor en om te praten met mensen die hebben meegemaakt hoe het is om te leven met de gevolgen van hersenletsel. U kunt er terecht voor (h)erkenning en steun maar ook voor informatie en advies. Als de ervaringsdeskundigen geen antwoord hebben op uw vraag, dan kunnen zij u in contact brengen met professionals van het Informatie-& Adviespunt Hersenletsel.

Het inloopspreekuur is bedoeld voor mensen met hersenletsel, hun naasten, vrienden en iedereen die betrokken is bij mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel). U kunt zo binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

Voor vragen over het inloopspreekuur kunt u terecht bij:

Informatie- & Adviespunt Hersenletsel
U kunt ons tijdelijk alleen bereiken via het telefoonnummer: 06-43366613
E-mail: informatie@nahzobrabant.nl

Rooster inloopspreekuur

Het inloopspreekuur is op onderstaande data van 10.30 u – 12.00 uur.

  • dinsdag 14 januari 2020
  • dinsdag 28 januari 2020
  • dinsdag 11 februari 2020
  • dinsdag 25 februari 2020
  • dinsdag 10 maart 2020
  • dinsdag 24 maart 2020

Locatie

Libra Revalidatie & Audiologie locatie Blixembosch
Toledolaan 2
5629 CC Eindhoven