Direct naar inhoud

VIN-infodag groot succes

Woensdag 9 november is de jaarlijkse VIN-infodag geweest. De afgelopen twee jaar is deze dag helaas niet doorgegaan. Het was dan ook extra fijn dat het nu weer wel kon. De interesse was, wellicht daarom, ook grootser dan voorgaande jaren.

De aanmeldingen voor de VIN-infodag (VIN staat voor: Vroege Intensieve Neurorevalidatie) bleven binnenstromen, waarbij op een bepaald punt het maximale aantal bereikt was. Met zo’n 65 geïnteresseerden en 20 medewerkers is deze dag een groot succes geworden.

Er waren algemene presentaties over de VIN behandeling. Ook was er een presentatie over het lopende onderzoek met daarbij voorlopige resultaten. Daarnaast had iedere geïnteresseerde zich vooraf ingeschreven voor drie workshops op disciplineniveau. Deze workshops werden verzorgd door medewerkers uit het VIN-team.

De tijd was kort door het enthousiasme en de vele positieve reacties. Maar er is tijdens deze dag onderling veel kennis uitgewisseld en tijdens de borrel is er goed genetwerkt.

We kijken terug op een zeer geslaagde dag en kijken alvast vooruit naar de volgende VIN-infodag. Die we, gezien de grote (of toenemende) interesse vanuit het land, grootser willen gaan organiseren!