Direct naar inhoud

“Verlies en rouw bij NAH. Van overleven naar leven met NAH”

Maandag 11 februari 2019 organiseert Café Brein de ontmoetings- en informatieavond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). Het onderwerp is: ‘Verlies en rouw bij NAH’.

Café Brein is een tweemaandelijkse ontmoetingsavond voor mensen met NAH, mantelzorgers en andere betrokkenen waarbij informatie en gezelligheid samen gaan. Deelnemers praten over de gevolgen van NAH en hoe ze daarmee omgaan. Deze gevolgen hebben namelijk grote invloed op het welzijn van de persoon met NAH en zijn omgeving. 

Belangstellenden die aankondigingen en/of samenvattingen van de bijeenkomsten willen ontvangen, kunnen zich aanmelden voor de Café Brein emailverzendlijst via info@mantelzorgverlicht.nl

Waar: SWZ Activiteiten Centrum, Palladiostraat 27, 5624AB in Eindhoven.  
Datum en tijd: 11 februari van 19.30 tot 21.30 uur. Toegang vanaf 19.00 uur.
Wie: Mensen met NAH, hun familie, mantelzorgers en andere betrokkenen. Aanmelden is niet nodig.

Gast van deze avond is Paul van Gogh. Als geestelijk verzorger begeleidt Paul cliënten met NAH, gedetineerden en professionals in de zorg op het gebied van zingeving en levensbeschouwing. Met zingeving wordt bedoeld het continue proces waarin ieder mens, in interactie met de eigen omgeving, betekenis geeft aan het (eigen) leven.

https://www.mantelzorgverlicht.nl/