Direct naar inhoud

Verblijf ook in aangepast Vakantiehuis Sandra

In het Noord-Hollandse Limmen staat het aangepaste Vakantiehuis Sandra, een speciale vakantiewoning voor mensen met een beperking. Vakantiehuis Sandra is nu te huur voor minder-valide mensen! Lees in dit nieuwsbericht verdere informatie over deze vakantiewoning.

Ron en Marieke Martens zijn in 2019 terecht gekomen bij Libra locatie Leijpark voor hun dochter Sandra. Sandra heeft in mei 2019 een ernstig ongeluk gehad met zwaar hersenletsel tot gevolg. Ron en Marieke hebben voor Sandra een woning laten verbouwen en aangepast aan haar lichamelijke beperkingen. Helaas is Sandra in mei 2022 overleden aan de gevolgen van het ongeval. Graag willen ze hun mooie, aangepaste woning verhuren als vakantiewoning aan mensen met een lichamelijke beperking. Uit hun eigen ervaring weten ze namelijk dat er niet veel vakantiewoningen zijn die voorzien zijn van verschillende gemakken. Dus ken je iemand die op zoek is naar een aangepaste vakantiewoning? Vertel ze over vakantiehuis Sandra.

Hieronder lees je meer informatie over vakantiehuis Sandra en hoe je met Ron en Marieke Martens in contact komt.

Over ons:

Wij zijn Ron en Marieke Martens en wij wonen sinds 2021 in Limmen. Wij zijn in Limmen gaan wonen omdat onze dochter Sandra in 2019 een ernstig ongeluk heeft gehad met zwaar hersenletsel tot gevolg. Na diverse revalidatietrajecten wilden wij graag zelf thuis voor haar gaan zorgen. Omdat Sandra lichamelijk zeer beperkt was, hebben we de woning laten verbouwen en aangepast aan haar lichamelijke beperkingen. Helaas is Sandra in 2022 overleden.

We vinden het een mooi idee om de aangepaste woning te verhuren als vakantiewoning aan mensen met een lichamelijke beperking. Uit eigen ervaring weten we dat er niet veel vakantiewoningen te vinden zijn die voorzien zijn van een hoog/laagbed én een plafondlift én een douchebrancard en waar ook voldoende ruimte is om goed met een rolstoel te kunnen manoeuvreren. Sinds de zomer van 2023 hebben we al diverse minder-valide mensen mogen ontvangen in de vakantiewoning. We hopen dat er veel mensen kunnen gaan genieten van een fijne tijd in vakantiehuis Sandra.

Vakantiehuis Sandra:

Welkom bij vakantiehuis Sandra. Wij heten je van harte welkom in ons aangepaste vakantiehuis in Limmen. Onze volledig aangepaste vakantiewoning is speciaal voor mensen met een lichamelijke beperking. Hier kun je heerlijk tot rust komen in het landelijk gelegen dorp Limmen in Noord-Holland.

De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor verschillende uitstapjes. Maak bijvoorbeeld een mooie wandeling door de duinen in het Noordhollands Duinreservaat, ga winkelen in Alkmaar of Haarlem, breng een bezoek aan de Bazaar in Beverwijk of ga een dagje uit naar de Zaanse Schans. En het strand is met 10 minuten te bereiken met de auto. In de omgeving is het mogelijk om een duofiets, elektrische rolstoelfiets of strandrolstoel te huren indien beschikbaar.
Kortom: er is genoeg te doen om er een fantastische vakantie van te maken!!!

Vakantiehuis Sandra is een gezellige accommodatie waar het voor mensen met een beperking mogelijk is om samen met familie of vrienden te genieten van een ontspannen vakantie. Er is plaats voor maximaal 4 personen. In de accommodatie staan een hoog/laagbed en een tweepersoonsbed. Er kan een vouwbed (opklapbed) bijgeplaatst worden voor een vierde persoon in de kamer waar ook het hoog/laagbed staat.

Locatie en contact:

Vakantiehuis Sandra
Dusseldorperweg 39
1906 AH Limmen
tel.nr: 06-40973433
e-mail: info@vakantiehuissandra.nl

Meer informatie:

Op onze website www.vakantiehuissandra.nl zijn de foto's van het vakantiehuis en meer informatie te vinden.