Direct naar inhoud

Vacature Netwerkcoördinator NAH

Het NAH Netwerk is op zoek naar een Netwerkcoördinator NAH voor 16 uur per week. In het NAH Netwerk nemen 17 organisaties (waaronder Libra) en ervaringsdeskundigen deel die gezamenlijk het beleid van het netwerk bepalen.

Het NAH Netwerk Zuidoost-Brabant heeft als taak de organisaties die betrokken zijn bij de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel zodanig met elkaar te verbinden dat optimale zorg geboden wordt. In het NAH Netwerk nemen 17 organisaties en ervaringsdeskundigen deel die gezamenlijk het beleid van het netwerk bepalen (zie www.nahzobrabant.nl). Het NAH Netwerk is op zoek naar een Netwerkcoördinator NAH voor 16 uur per week.

Meer informatie over de vacature vind je hier.

Wat biedt het NAH Netwerk jou?

Een zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Het betreft in eerste instantie een functie voor twee jaar, voor 16 uur per week. Bij goed functioneren bestaat de intentie voor verlenging. Het salaris is conform FWG 55 van de cao VVT.

Solliciteren?

Meer informatie over het NAH Netwerk kun je vinden op www.nahzobrabant.nl. Vragen over de functie kunnen gesteld worden aan Marjan Enning en Joke Driessen, beide Netwerkcoördinatoren, via telefoonnummer 088-6330999. De eerste sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 10 juni, de tweede gespreksronde vindt plaats in de week van 14 juni. Reageren kan tot  woensdag 2 juni.