Direct naar inhoud

Uw afspraak via screen-to-screen

Ook Libra heeft in verband met de coronacrisis, moeten besluiten de poliklinische afspraken op de locaties tot een minimum te reduceren. Daar waar mogelijk gaan we digitale ondersteuning bieden.

Wat is een screen-to-screen afspraak?

Een screen-to-screen afspraak is een afspraak met uw behandelaar via de computer. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ‘Skype voor Bedrijven’.  U kunt de behandelaar zien en spreken zonder dat u hiervoor naar ons toe hoeft te komen. Andere benamingen voor een screen-to-screen afspraak zijn beeldbellen, videobellen, skype overleg of een e-consult.

Als u nog nooit gebruik hebt gemaakt van beeldbellen of een screen-to-screen afspraak, dan zal het in het begin wellicht even onwennig en ongemakkelijk aanvoelen. Dat is normaal. Aan het eind van het gesprek zult u merken dat u zich veel meer op uw gemak zult voelen. Onze ervaring en die van klanten is, dat het heel snel went, doordat u zich in uw eigen persoonlijke omgeving bevindt.

Het kan zijn dat screen-to-screen afspraak echt niets voor u is, dat het u niet lukt om in te loggen of verbinding te krijgen. Geef dat dan gerust aan! Wij denken graag met u mee naar andere mogelijkheden.

Komt u in aanmerking voor een screen-to-screen afspraak dan ontvangt u van ons een uitnodiging per mail met datum en tijdstip. Ter ondersteuning ontvangt u daarbij een duidelijke handleiding.  Op onze website vindt u daarnaast een overzicht met veelgestelde vragen.