Direct naar inhoud

TV programma Five Days Inside te gast bij Libra!

Komende week is de tv ploeg van het programma Five Days Inside te gast bij Libra. Ze gaan opnames maken in de VIN kliniek op locatie Leijpark.

Over Five Days Inside

Vincent TV Producties is bezig met de opnames voor het 5e seizoen van het programma Five Days Inside. Een serie waarin een presentator vijf dagen verblijft op een bijzondere plek. De eerste twee seizoenen heeft Beau van Erven Dorens de presentatie op zich genomen, en hiermee de Gouden Televizier Ring gewonnen. Afgelopen seizoenen hebben andere presentatoren het stokje van Beau overgenomen (waaronder Geraldine Kemper). In het geval van Libra wordt dat Eddy Zoëy.

De kijker maakt – door de ogen van de presentator - kennis met een wereld die normaal gesproken niet makkelijk toegankelijk is. De presentator gaat onvoorbereid naar binnen en ondervindt – 5 dagen lang - hoe het is om er te verblijven en te werken. 

De afgelopen jaren zijn er op tal van locaties opnames geweest. Van TBS-instelling tot Hospice, van Revalidatiekliniek tot Bed, Bad & Brood opvang.

Over de opnames bij Libra

De opnames vinden met name plaats in de VIN kliniek, de presentator verblijft ook daar (de rest van de crew logeert in een hotel). Er worden wat opnames bij de receptie van locatie Leijpark gemaakt en in de gangen en een aantal therapieruimtes. Alleen de revalidanten/families en medewerkers die daar toestemming voor hebben gegeven worden gefilmd (en een aantal geïnterviewd). We kunnen niet voorkomen dat er soms mensen door het beeld moeten lopen die geen toestemming hebben gegeven. Deze beelden worden er naderhand uitgeknipt. De uiteindelijke uitzending wordt door Vincent TV producties, mensen uit het VIN team en door Communicatie gecontroleerd.

Hoewel we de overlast tot een minimum willen beperken, heeft de opnameploeg ook enige ruimte nodig om zijn werk te kunnen doen. We hebben daar, in goede harmonie met de producent, afspraken over gemaakt.

Bent u op locatie Leijpark en heeft u vragen, dan verzoeken wij u zich te melden bij de receptie bij de ingang naar de kliniek en Onderwijscentrum Leijpark.