Direct naar inhoud

Subsidie van 750.000 euro voor e-health

Het afgelopen jaar heeft Libra, weliswaar noodgedwongen, kunnen onderzoeken welke kansen online behandeling biedt. We waren in staat om onze klanten zorg op maat en op afstand te bieden waarmee de continuïteit van zorg gewaarborgd was. De keuze om ook dit jaar in e-health te investeren was dan ook snel gemaakt.

Om online zorg goed neer te kunnen zetten, was een fikse investering nodig en is subsidie aangevraagd. Inmiddels hebben we de toekenning binnen zodat we de komende drie jaar investeren in de ontwikkeling, implementatie en opschaling van e-health! Met de subsidie gaan we investeren in een platform met alle functionaliteiten die behandeling op afstand en op maat mogelijk maken die voor de klant van toegevoegde waarde zijn. Libra gaat dit doen in nauwe samenwerking met de Cliëntenraad.

E-health coördinator

Enige tijd geleden is Mayke Bankers gestart als e-health coördinator. Zij is enthousiast aan de slag gegaan en zal de spin in het web zijn als het om e-health gaat. Heeft u vragen, suggesties of ideeën? Schroom dan niet om contact met haar op te nemen via m.bankers@libranet.nl