Direct naar inhoud

Sporten en bewegen is leuk, ook met een beperking!

Wilt u handboogschieten tijdens het WK Para Handboogschieten in Den Bosch? Of is wandelen en fietsen meer iets voor u? Kom dan naar de Beweegweek voor revalidanten in Weert op 3 en 5 juni. Op het sportcentrum van Libra Revalidatie & Audiologie kunt u ook altijd komen sporten. Wij willen u graag laten ervaren dat sporten leuk is!

Handboogschieten op Archery for Everyone dag

Tijdens het WK Para Handboogschieten in Den Bosch van 3 tot en met 16 juni kunt u de beste handboogschutters ter wereld aan het werk zien. Maar u kunt op zaterdag 8 juni zelf ook meedoen tijdens een speciale Archery for Everyone dag! Op deze dag kunt u zelf op de trainingsvelden komen schieten. En daarna kunt u de profs aan het werk zien tijdens de finales van het WK Para Handboogschieten.

De dag begint om 09:30 uur en eindigt om 14:30 uur. Bij deze dag zit de lunch inbegrepen. Deelname is gratis!

Aanmelden
Wilt u het WK van dichtbij ervaren en zelf komen schieten op het officiële kwalificatieveld? Meldt u dan aan door uw naam, leeftijd, emailadres en handicap + hulpmiddel voor maandag 27 mei te mailen naar: anne@more2win.com. Meer informatie over het evenement vindt u hier en u ontvangt via mail meer informatie (over de dag) nadat u zich aangemeld heeft.

De Archery for Everyone dag wordt georganiseerd door More2Win (in samenwerking met Uniek Sporten Brabant en Team TOC).

Sporten bij Libra R&A

Libra is niet direct betrokken bij de organisatie van de Archery for Everyone dag. Maar initiatieven zoals deze moedigen wij van harte aan! Plezier in sport is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als u een beperking heeft, weet u daar alles van. Toch kán het wel. Wilt u lekker sporten en behalve gezond bezig zijn ook echt genieten van bewegen? Maak dan ook kennis met het Sportcentrum van Libra. Hier vindt u meer informatie over ons sportcentrum.

Beweegweek voor revalidanten op 3 en 5 juni a.s.

Op maandag 3 juni en woensdag 5 juni organiseert Libra in Weert de Beweegweek voor revalidanten. In het eerste en tweede weekend van juni vindt in Weert de jaarlijkse Stadstriathlon plaats. Libra organiseert daarom in die periode ook twee leuke groepsactiviteiten (wandelen en fietsen) voor revalidanten. We nodigen u van harte uit om een uurtje mee te komen wandelen op 3 juni en/of fietsen op 5 juni. U mag aan beide activiteiten deelnemen. De activiteiten vinden plaats onder professionele begeleiding van onze therapeuten.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 28 mei a.s. bij één van de Libra therapeuten of bij Fieke Mariën (f.marien@libranet.nl).

Wheelchair Skills Event

Op zaterdag 1 juni 2019 vindt de derde editie van het Wheelchair Skills Event plaats in Skatepark Area51 te Eindhoven. Het Wheelchair skills event is een rolstoelvaardigheids evenement voor jong en oud en voor alle niveaus. Op deze dag zijn er workshops vaardigheid en WCMX voor beginners en gevorderden en wordt er een 'Skills Contest' gehouden. Het evenement is dus voor iedereen. Het maakt niet uit of u nog moeite hebt met de wheelie of dat u uw skills wilt meten met de vaardigste rolstoelers van Nederland - iedereen in een handbewogen rolstoel vindt hier zijn uitdaging! Meer informatie over dit evenement vind je hier.

Maak kennis met verschillende zwemsporten

U kunt zich ook nog steeds aanmelden voor Uniek Zwemmen! In mei bieden 40 Brabantse zwemaanbieders vier weken lang gratis proeflessen voor mensen met een aandoening of beperking. Van aqua joggen en waterbasketbal tot vrij zwemmen. Op deze manier kan iedereen op een laagdrempelige wijze kennismaken met verschillende zwemsporten. Meer informatie vindt u hier.