Direct naar inhoud

Sport en beweging voor mensen met een beperking bij Hockeyclub Oirschot

Hockeyclub Oirschot krijgt op korte termijn de beschikking over twee watervelden en één zandkunstgrasveld. Zij wil daarom graag iedereen laten meesporten en bewegen.

Dit betekent dat de club ook G-Hockey wil gaan organiseren en uitproberen in het voorjaar van 2019. Bij gebleken belangstelling en succes wordt gezocht naar aansluiting bij lopende G-competities in het seizoen 2019/2020.

De sportactiviteiten zijn bedoeld voor jongeren en jongvolwassenen met een verstandelijke of lichamelijke beperking en/of psycho-sociale problemen ten gevolge van een aandoening of stoornis. Begeleiding vindt plaats door ervaren hockeytrainers die gewend zijn om met deze doelgroep te werken. 

Op zondag 10 maart 2019 is er bij voldoende belangstelling vanaf 9.30 uur bij Hockeyclub Oirschot een kick off met alle belangstellenden en hun ouders/familie en ondersteuners. Natuurlijk worden er dan ook sportactiviteiten georganiseerd.

De nadruk ligt op gezellig samen sporten en bewegen en voldoende ruimte voor individuele aandacht.

Ouders, vrijwilligers en deelnemers kunnen zich voor 1 februari 2019 opgeven bij coördinator Femke Ritz via G-sport@hcoirschot.nl, waar zij ook voor informatie terecht kunnen. Femke neemt dan contact op.