Direct naar inhoud

Samenwerking vanuit de ogen van een e-health partner

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er weer op. Samen zijn wij als (ex)cliënten in een trein gestapt die een ontzettend mooie reis maakt….

We reizen van station naar station, waarbij we zo nu en dan bij een pittoresk stationnetje stoppen om bij mijlpalen stil te staan en mooie herinneringen met elkaar te maken voor de organisatie en onze achterban, u als lezer.

Zo zijn we afgelopen maand gestopt bij de Grote Libra Nieuwjaarsshow, waar we jullie, de collega’s binnen Libra een klein stukje hebben meegenomen op onze (digitale) reis. Tussen alle landerijen en landschappen door hebben we een tussenstop gemaakt bij het Revalidatie Magazine (RM). Hier hebben we mogen vertellen over co-creatie met onze cliënten, die steeds meer gebruik maken van digitale mogelijkheden.

Voor Libra staat samenwerking met cliënten hierbij voorop, want meedenkers zijn van onschatbare waarde bij e-health toepassingen en innovaties binnen de organisatie. In RM een mooie quote van Jesse: "de co-creatie leidt soms tot mooie inzichten die je zonder ervaringsdeskundigen niet had gekregen. Dit heeft nu al voor mooie gesprekken gezorgd’’.

Ook hebben we tijdens onze reis deze eerste maand aan tafel gezeten met Oda en de consultants van Q-consult om een voorstel te bespreken ter ondersteuning bij het opzetten van een ontwikkelingsprogramma om de digivaardigheden van onze collega’s te vergroten, wat een vervolg krijgt in de komende maanden op onze reis. We houden jullie hiervan uiteraard graag op de hoogte.  

Wat en wie zal komende maand op onze reis passeren en op welk station in Nederland zullen we een tussenstop maken….  

Geert-Jan van Hal