Direct naar inhoud

Rozen en worstenbroodjes voor Blixembosch en Catharina

Wauw, wat zijn wij verrast door Frank en zijn werkgever Schunk Xycarb Technology. Frank heeft bij ons gerevalideerd en het COVID-19 behandelprogramma gevolgd.

Het doel van het COVID-19 behandelprogramma is COVID-19 patiƫnten zo goed als mogelijk weer deel te laten nemen aan de maatschappij en waar gewenst te ondersteunen bij terugkeer naar het arbeidsproces. Frank is heel blij met de zorg die hem is gegeven en vol lof over het verplegend personeel dat hij meemaakte.

In het zonnetje

Frank wilde graag wat terugdoen en de medewerkers die hem zo geholpen hebben in het zonnetje zetten. Zijn werkgever ondersteunt hem hierin. En zo geschiedde!

In totaal 150 warme worstenbroodjes, en 150 donkerrode rozen gingen woensdag naar het revalidatieteam van Libra revalidatie Blixembosch en naar de ic- en longafdeling van het Catharina Ziekenhuis. Frank de Bie en zijn baas Peter Spit, directeur van Xycarb, kwamen ze persoonlijk brengen.

We hebben ervan genoten en willen Frank en zijn werkgever enorm bedanken! Dit soort lichtpuntjes laten ons weer zien waar we het voor doen.

Lees ook het artikel: