Direct naar inhoud

Revalidatieweek 2019

Therapieweek, samen lol maken én een vakantiegevoel. Dat is de revalidatieweek in de zomervakantie. Ben je tussen de 7 en 15 jaar en heb je één arm die minder functioneert? Dan kun jij je nu opgeven voor de Revalidatieweek 2019.

De revalidatieweek is een therapieweek ín de zomervakantie. In die week doe je mee aan allerlei leuke en gezellige activiteiten die je ook op vakantie zou doen. Tegelijkertijd krijg je therapie, want jouw hulpvragen zijn in die week belangrijk.

Wat ga je doen? 
Samen met andere kinderen doe je té gekke dingen zoals spellenparcours, zwemmen en survival. Ongemerkt oefen je tweehandig bijvoorbeeld bij het klaar maken van de lunch, het sporten en het muziek maken.

CIMT-methode 
Tijdens deze week geven we een deel van de ochtend therapie volgens de CIMTmethode. Dit staat voor Constraint Induced Movement Therapy. Dit houdt in dat je op een leuke en uitdagende manier intensief oefent met je minder goede hand. Op deze manier train je de kwaliteit van bewegen. Je goede arm/hand gaat daarbij in een sling.

Doe je mee?
Heb je vragen of wil je je opgeven? Mail dan naar revalidatieweek@libranet.nl 

Revalidatieweek 2019 in het kort 

Voor wie? jongens en meisjes tussen de 7 en 15 jaar met een unilaterale parese of een obstretisch plexus brachialis letsel. 

Waar? In Eindhoven op het terrein van Libra Revalidatie locatie Blixembosch.

Wanneer? In de laatste week van de zomervakantie van 12 t/m 16 augustus 2019.

Bekijk hier meer informatie