Direct naar inhoud

Praat je mee? Bijeenkomst cliëntenbetrokkenheid 3 oktober 2022

Libra organiseert in samenwerking met de cliëntenraad een bijeenkomst met als thema “Cliënt en professional, bondgenoten in zorg. Samen in gesprek over mensgerichte zorg.” Wil je als cliënt van Libra hierover meedenken? Meld je dan aan en praat mee!

Libra staat voor excellente mensgerichte zorg. Om tot de beste zorg te komen, hebben zorgprofessional en cliënt elkaar nodig. In de Toekomstvisie Libra Next Level staat mensgerichte zorg centraal en streven we naar een organisatiecultuur waarbij cliënten, naasten, zorgprofessionals en samenwerkingspartners actief betrokken zijn. Libra wil, samen met de cliëntenraad, initiatieven ontwikkelen om de betrokkenheid van cliënten te verbeteren. Hierover gaan we graag in gesprek met cliënten en professionals van Libra. Roos Trooster, specialist in mensgerichte zorg bij Planetree Nederland, leidt het gesprek.

Waar gaat het over?

Wat heb jij van de ander nodig om mensgerichte zorg te geven of ontvangen? Wat betekent mensgerichte zorg voor jou? Hoe werken professional en cliënt samen in het zorgtraject? Wat zijn jouw verwachtingen? Hoe ga je samen in gesprek om te verbeteren? Kortom; wat heb jij van de ander nodig om mensgerichte zorg te geven of ontvangen?

Op maandag 3 oktober in de middag, van 13.00 – 17.00 uur gaan we hierover met elkaar in gesprek. Wil jij meepraten? Save the date en meld je aan. Cliënten zijn hier uitdrukkelijk welkom! Meer informatie volgt. Graag ontvangen we je aanmelding uiterlijk 14 september.

Meld je aan via deze link.