Direct naar inhoud

Oproep ouders slechthorend kind (0-5 jaar)

Wilt u kans maken op een cadeaubon van 25 euro? Bent u een ouder van een slechthorend kind tot en met 5 jaar? En draagt uw kind hoortoestellen? Dan zoeken wij u! De onderzoekers en andere medewerkers van Adelante, Auris, FODOK, FOSS, Kentalis, Libra R&A, NSDSK en Pento werken veel samen. Vanaf dit jaar wordt deze samenwerking ook wel Deelkracht genoemd.

Deelkracht

Met Deelkracht willen we de zorg voor dove en slechthorende kinderen verbeteren. Bijvoorbeeld de begeleiding in het dragen van hoortoestellen. De ervaring van ouders is heel belangrijk. Daarom willen we graag naar uw ervaring vragen. We willen vragen wat goed gaat en ook wat nog beter kan. Als we dat weten, kunnen we dingen veranderen. Dan wordt onze zorg nog beter.

In het project Wat Hoor Ik hebben we een vragenlijst gemaakt. We vragen naar gebruik van hoortoestellen. Wat weet u over hoortoestellen? En van wie heeft u dat geleerd? We willen ook weten wat u graag nog wilt leren. En hoe het contact is met de mensen in de zorg.

De antwoorden die u geeft zijn vertrouwelijk. De behandelaar of begeleider van uw kind krijgt de antwoorden niet. Uw antwoorden veranderen de behandeling of begeleiding niet. U mag alles zeggen wat u vindt.

Kan ik meedoen?

Draagt uw kind alléén hoortoestel(len) en is hij/zij 5 jaar of jonger? Dan vinden we het heel fijn als u de vragenlijst invult. U kunt meedoen tot 28 februari 2021. Het invullen duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Wij verloten 20 digitale cadeaubonnen van 25 euro onder de mensen die meedoen.

Wilt u meedoen aan onze vragenlijst? Klik dan op deze link.

Als u vragen heeft over ons project of de vragenlijst kunt u contact opnemen met Brigitte de Hoog (bdehoog@nsdsk.nl) of Merel Maslowski (m.maslowski@kentalis.nl).