Direct naar inhoud

Online Conferentie Oorsuizen: Tips voor Tinnitus

Patiëntenorganisatie Hoormij∙NVVS organiseert op zaterdag 27 maart 2021 van 10.30 - 16.00 uur een Online Conferentie Oorsuizen. De centrale thema’s? Onderzoek, behandeling en perspectief voor mensen met oorsuizen.

U krijgt antwoord op vragen als: Wat is tinnitus? Wat zijn de ervaringen van anderen? Waarom heeft de één er zoveel last van en de ander niet? Wat zijn de gevolgen voor mij en mijn omgeving? Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van behandeling en hoe kan ik leren zo goed mogelijk met tinnitus om te gaan? Behandelaren en onderzoekers informeren je over verschillende behandel-mogelijkheden en de huidige stand van de wetenschap. Heb jij tinnitus of heeft iemand in je omgeving tinnitus? Dan is dit de conferentie voor jou.

U krijgt niet alleen interessante informatie, maar hoort ook hoe anderen met hun tinnitus omgaan en hebt voldoende gelegenheid om je vragen te stellen. U bent niet alleen. Er wordt wereldwijd hard gewerkt om meer inzicht en grip te krijgen op de aandoening.

Aanmelden

Leden
Bent u lid van Hoormij∙NVVS, dan is de online voorlichtingsdag gratis. Wilt u erbij zijn? Stuur dan een mailtje met uw gegevens (voorletters, naam, woonplaats, mailadres en lidnummer) naar: info@stichtinghoormij.nl. U ontvangt, na controle van uw lidmaatschap, binnen enkele dagen een bevestiging van uw aanmelding.

Niet leden
Niet-leden betalen tot 15 maart 2021 € 19,50. Na 15 maart 2021 betaalt u € 29,50.

Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.stichtinghoormij.nl