Direct naar inhoud

Onderzoek ondersteuningsbehoefte mantelzorgers

Karin van Nieuwenhoven doet een afstudeeronderzoek bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht. Haar onderzoek gaat over de ondersteuningsbehoefte van mantelzorgers. Graag komt ze in contact met mantelzorgers.

Beste mantelzorger,

Mijn naam is Karin van Nieuwenhoven en ik studeer Toegepaste Psychologie aan de Fontys in Eindhoven. Momenteel doe ik een afstudeeronderzoek bij Steunpunt Mantelzorg Verlicht. Mijn onderzoek gaat over de ondersteuningsbehoefte van mantelzorgers (die zorgen voor een naaste die de niet zichtbare gevolgen ervaart van NAH).

Graag wil ik hiervoor een aantal mantelzorgers interviewen. In dit interview wil ik met u bespreken hoe u het ervaart om mantelzorger te zijn voor iemand met NAH. Waar liep/loopt u tegenaan (maar ook, wat ging/gaat juist goed)? En wat heeft u qua ondersteuning voor u zelf als mantelzorger gemist. Vooral in de chronische fase; het moment toen uw zorgvrager met NAH naar huis kwam?

Het interview zal maximaal een uur duren en het zal online plaatsvinden in verband met de coronamaatregelen. Telefonisch is eventueel ook mogelijk.

Staat u open voor een interview, stuur dan uw contactgegevens naar het onderstaande e-mailadres en dan zal ik contact met u opnemen. Graag zou ik uiterlijk vrijdag 24 december een reactie krijgen wanneer u mij bij mijn onderzoek wilt helpen.”

Met vriendelijke groet,
Karin van Nieuwenhoven
k.vannieuwenhoven@student.fontys.nl