Direct naar inhoud

Nu te bewonderen op locatie Blixembosch: De Parel van Brabant

Sinds enkele weken sieren prachtige natuurfoto’s de hoofdgangen van locatie Blixembosch. De foto's zijn gemaakt door de fotowerkgroep IVN Heeze-Leende en tot half september te bekijken.

Naast het delen van kennis en interesse in de fotografie komen de leden ook samen voor een ander doel. Namelijk de natuur uit hun eigen omgeving, in de volksmond “De parel van Brabant” genoemd, vast te leggen. Zo fotograferen zij bijvoorbeeld de Strabrechtse heide, de Herbertusbossen en de Achelse kluis. Heel gedetailleerd door middel van macrofotografie of juist heel wijds met landschapsfotografie. En alles daar tussenin; water, vogels, bloemen en paddenstoelen. Alles wat met dit stuk natuur te maken heeft wordt vastgelegd.

Vergeet niet ook in de vitrines te kijken. Daarin liggen voorwerpen die een mooie indruk geven van dit stukje Brabants landschap.

De foto’s zijn niet alleen te bewonderen maar ook te koop! Voor 75 euro per stuk. Heb je interesse? Neem contact op met de werkgroep via het e-mailadres: fotowerkgroep@ivnheezeleende.nl

Meer informatie: Fotografie - Heeze Leende (ivn.nl)