Direct naar inhoud

Nominatie Planetree award 2020

De inzending van Libra Revalidatie & Audiologie: Go Baby GO is genomineerd voor de Planetree Awards in de categorie Planetree Innovatie Award. Breng ook uw stem uit voor Go Baby Go...

Planetree reikt op donderdag 19 maart 2020 voor de twaalfde keer de Planetree awards uit voor de meest bijzondere en innovatieve projecten op het gebied van mensgerichte zorg. Dat gebeurt tijdens de jaarlijkse Planetree Conferentie bij NBC in Nieuwegein, de grootste conferentie op het gebied van mensgerichte zorg in Europa. De awards zijn bedoeld als stimulans en erkenning voor zorgprofessionals om vernieuwende patiëntgerichte initiatieven in praktijk te brengen.

Het stemformulier voor het publiek is tot en met 21 februari geopend op www.planetree.nl/awards-2020.

Genomineerden

Planetree heeft uit de vele inzendingen elf projecten genomineerd aan de hand van criteria als partnerschap, kwaliteit, empathie en merkbare effectiviteit, urgentie en overdraagbaarheid. Ook Libra is genomineerd in de categorie 'innovatie':

Libra – Go Baby Go – autootjes voor jonge kinderen met een lichamelijke beperking

Publieksstem

Iedereen kan tot en met 21 februari zijn of haar stem uitbrengen via www.planetree.nl/awards-2020. Deze publieksstemmen bepalen samen met de stemmen van de onafhankelijke jury, bestaande uit vertegenwoordigers van cliëntenraden, zorgmedewerkers en deskundigen uit de zorgsector, wie de uiteindelijke winnaars worden. Voorgaande jaren werden vele duizenden stemmen uitgebracht.

>> Lees hier een verhaal van een ouder over GO Baby GO